MWO
De Multiwave Oscillator is een apparaat dat werkt met hoogfrequente trillingen en is een resonantietoestel dat op subtiele wijze een breedspectrum aan natuurlijke frequenties produceert. Het zendt een gamma aan electromagnetische golven uit. Klankschalen, violen enz. doen dit ook. Het is geen medisch apparaat. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie en stimuleert zo het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen.
Georg Lakhovsky, wetenschapper van belang, stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt. De spoel in de MWO is ontwikkeld door Nikola Tesla.
De techniek en het beleven is simpel en mooi door zijn eenvoud.

De MWO kan worden aangesloten op onder andere de Lakhovsky antennes en/of de Rife Phanotron, welke is gevuld met heliumgas. De samenwerking met de originele Lakhovsky antennes is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.


Diepgaande ontspanning door geluid

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat een diepe ontspanning de meest effectieve manier is om weer in balans te komen. Over de gehele wereld wordt deze methode ingezet, en niet alleen door professionals. 
Personen met een pacemaker mogen, doordat het apparaat een magnetisch veld genereert, geen gebruik maken van de MWO.

Het zenden van trillingen en frequenties wordt het "genezen van de toekomst". Vele wetenschappers geven dit wereldwijd al aan.

Wilt u meer weten over de werking en de wetenschappelijke onderbouwing van dit fantastische toestel, klik dan op deze link voor de documentaire.

youtu.be/vJQo604VwfA