Stoelmassage

Sanyo Welness massagestoel

Een massage op maat, aangepast aan de persoonlijke spierniveaus.

De sensor meet de veranderingen van transpiratie en het hartritme in de vingers op tijdens de massage. Vervolgens spoort de sensor de gespannen en verkrampte plekken op, waarna het bedieningsdisplay de spanningsniveaus van de spieren aangeeft.

 

Het gevoel van gewichtloosheid

Het resultaat van uitgebreide studies naar ultiem zitcomfort is het nieuwe meesterwerk  van Sanyo een feit. Met een druk op de knop brengt deze stoel u in de Zero - Gravity positie. Dat geeft een gevoel van gewichtloosheid. (Inspiratie voor het ontwerp van de Zero - Gravity positie is gebaseerd op resultaten van onderzoeken door de NASA ruimtevaart)

 

Bedieningspaneel

De bediening van de massage stoel bestaat uit een hoofd display en een losse spierspanning sensor in de vorm van een “muis”. Met het hoofddisplay kunt u simpel uit één van de acht automatische programma’s kiezen waarvan vier voor het hele lichaam en drie voor specifieke delen als de nek & schouders, rug en/of het onderlichaam.

Het achtste en laatste programma is een luchtdruk relax programma die een uiterst subtiele comfortabele massage geeft.

 

Als één van de vier complete programma’s voor het hele lichaam gebruikt wordt kunt u de spierspanningsmeter gebruiken waarna de eventuele gemeten spierspanning aangegeven wordt met rode punten op de display. Mocht u aan de acht programma’s niet voldoende hebben, dan kunt u altijd handmatig een massage keuze naar wens instellen

 

Massagetechnieken

 

Vele artsen en fysiotherapeuten bevelen deze “Zero - Gravity positie stoelmassage aan bij rugklachten, spierpijn, gezwollen benen en voeten, oedeem en ter bevordering van de bloedcirculatie.

 

De Zero – Gravity  positie wordt gebruikt door de astronauten bij de lancering van een ruimten voertuig. In deze positie zijn alle spieren en gewrichten maximaal ontspannen. De druk op de rugwervel verdwijnt waardoor de tussen wervelschuiven optimaal recupereren, of zoals bij hernia, de ruimte krijgen om te herstellen. In combinatie met een perfecte massage is deze ZG - Massagefauteuil onverslaanbaar.