Multi Wave Oscillator (MWO)

Maar liefst 3 legendarische uitvinders staan aan de wieg van de Multi Wave Oscillator: Nicolai Tesla, George Lakhovsky en Royal Raymond Rife. De resultaten zijn net zo indrukwekkend als hun uitvinders.

De Multiwave Oscillator is een resonantietoestel dat werkt met hoogfrequente trillingen en dat op subtiele wijze een breedspectrum aan natuurlijke frequenties produceert. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie en stimuleert zo het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen. De MWO kan worden aangesloten op onder andere de Lakhovsky antennes en/of de Rife Phanotron, welke is gevuld met heliumgas. De samenwerking met de originele Lakhovsky antennes is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.

Het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in ampères) bij levende organismen als planten, mensen en dieren is al bijna 100 jaar het onderwerp van medische interesse. De techniek werd rond 1890 uitgevonden door dr. Nikola Tesla, een geniale wetenschapper, die ook de wisselstroom heeft ontdekt. Dankzij hem kunnen we gebruik maken van elektriciteit in huis, straatverlichting, etc. Sindsdien is er veel apparatuur, die van deze techniek gebruik maakt, op de markt gebracht. De spoel in de MWO is ontwikkeld door Nikola Tesla.

Het originele apparaat, de basis voor de MWO therapie, kwam van de Franse wetenschapper George Lakhovsky, die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn. Verder redeneerde hij dat ze als kleine radio zenders en ontvangers functioneren. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit.

Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het elektromagnetisch spectrum, absorberen ze energie die bij hun resonantie frequentie past tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is. Regeneratie door harmonische geluidstrillingen gebeurt op een volledig natuurlijke manier; onze cellen bestaan immers uit resonantie-(trillings-) frequenties, en worden, doordat ze worden teruggeplaatst in de juiste frequentie, geregenereerd. Dat heeft als bijwerking dat het hele lichaam in alle opzichten beter gaat functioneren.

Lakhovsky stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt.

Experimenten met zeer hoge voltages hebben, bij deskundig gebruik, aangetoond dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast.

De energie wordt door een gasgevulde lamp (argon of neon) heen geleid of via een antenne systeem.

De Multi Wave Oscillator van Lakhovsky werd in de jaren twintig en dertig met veel succes gebruikt in Europa, vooral in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. De apparatuur was groot, zwaar en kostbaar (relatief gezien). Het werd daarom alleen maar gebruikt in ziekenhuizen.

De ‘Multiwave Oscillator therapie’ is gedurende vele jaren steeds verder ontwikkeld door middel van herhaalde experimenten, verbeteringen en het optimaliseren van de apparatuur. Vooral door de reacties, adviezen en ervaringen (en ook onderzoek) van mensen die de apparatuur gebruiken is het huidige apparaat tot stand gekomen.

MWO therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam aanzienlijk. Als deze techniek gebruikt wordt bij postoperatief herstel, kan de periode na zware operaties met mogelijk vijftig procent verkort worden.

Personen met een pacemaker mogen, doordat het apparaat een magnetisch veld genereert, geen gebruik maken van de MWO.

Het zenden van trillingen en frequenties wordt het “genezen van de toekomst”. Vele wetenschappers geven dit wereldwijd al aan.

Wilt u meer weten over de werking en de wetenschappelijke onderbouwing van dit fantastische toestel, bekijk dan deze documentaire.

Praktijkinformatie

Maandag – Vrijdag 10:00 – 18:00

06-46736414 ( Klaas )

06-22677520 ( Annelies )

Tarief: € 47,50 per 30 minuten

Praktijklocatie

Maak hier een Afspraak

Meer weten ? Neem dan vrijblijvend contact op.