Voeding

Het is al langer bekend dat onze voeding steeds minder vitaminen en mineralen bevat. En die hebben we nodig om alle processen in ons lichaam goed te laten werken. Door geestelijke en/of lichamelijke stress worden er nog eens extra veel vitaminen en mineralen door ons lichaam verbruikt. Uiteraard is het van belang om eerst de oorzaken van stress weg te nemen. Daarnaast kunnen hoogwaardige voedingssupplementen zoals multivitaminen, magnesium, omega-3 enz. helpen om de stress te verlichten en beter in je vel te komen. Wij ondersteunen hier graag in.

Persoonlijk advies.

Door eigen ervaring zijn wij erg enthousiast geraakt over de voedingssupplementen van Vitals. Als Vitals Advies Specialist kunnen wij u een persoonlijk adviesgesprek bieden en met behulp van een testset nauwkeurig uittesten welke aanvullingen voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Vitals Voedingssupplementen BV is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat 35 jaar geleden is opgericht. We leveren specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen om op natuurlijke wijze de gezondheid te ondersteunen. Dat kwaliteit bij ons de hoogste prioriteit heeft en dat we hierin een stap verdergaan, blijkt uit ons ISO 22000-certificaat. De kwaliteit van Vitals uit zich in de speciaal geselecteerde zuivere grondstoffen, op studies gebaseerde doseringen, uitgekiende samenstellingen, uitstekende biologische beschikbaarheid en de wetenschappelijke onderbouwing van de werkzaamheid.

Breed assortiment.

Vitals biedt een breed assortiment zodat u een ruime keuze heeft om de gezondheid optimaal te kunnen ondersteunen. In ons assortiment staan dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. Met de orthomoleculaire voedingsleer in gedachten bieden we losse vitaminen en mineralen, maar ook zorgvuldig geformuleerde combinaties en multi’s, waaronder de “Elke Dag” serie. Daarnaast hebben we een ruime selectie aan fytonutriënten, probiotica, vetzuren, aminozuren en overige nutriënten. Vitals is biologisch gecertificeerd en levert meer dan 20 biologische voedingssupplementen. Meer dan 80 producten zijn geschikt voor veganisten.

Voordeel voor cliënten.

Uiteraard bent u van harte welkom voor een afspraak in onze praktijk. Bellen voor meer informatie mag natuurlijk ook. Om onze cliënten tegemoet te komen, krijgt u met de code “Vliet” 15% korting op een bestelling bij www.vitals.nl  Op deze website kunt u alvast veel interessante info vinden met daarbij alle producten duidelijk uitgelegd.

  • Neem je gezondheid in eigen hand.

  • Natuurlijke celvoeding uit Nederland.

  • Wetenschappelijke onderbouwing en ons ISO 22000-certificaat.

  • Afweer verhogen en je immuunsysteem sterker maken.

  • Verbluffende resultaten en vele tevreden cliënten.

Praktijkinformatie

Ma – Do 10:00 – 17:00

06-46736414 ( Klaas )

06-22677520 ( Annelies )

Tarief: € 47,50 per 30 minuten

Betaling contant

Praktijklocatie

Maak hier een Afspraak

Meer weten ? Neem dan vrijblijvend contact op.